Velkommen til min nye hjemmeside

oprettet d.

Kære alle

 

Velkommen til min nye hjemmeside.

 

Det kan måske virke lidt paradoksalt, at oprette en helt ny hjemmeside her i mit arbejdslivs efterår, vil nogen måske tænke, men det er gået op for mig, at der kan være mindst to måder at se livet på.

 

Den ene opfattelse er, at aldring betyder, at livet fanges i en stivnet fortid, mens fremtiden lukker sig. At ældes er at løbe tør for muligheder.

 

Den anden opfattelse er, som Hannah Arendt (tysk politolog og filosof) udtrykker det: "Varigheden af det menneskeliv, der uværgeligt iler mod døden, ville uundgåeligt føre til, at al menneskeligt ville ødelægges og gå i opløsning, hvis vi ikke besad evnen til at afbryde det og påbegynde noget nyt, og denne evne, der er iboende i al handling, fungerer for mennesker som en stedse nærværende påmindelse om, at de, selv om de skal dø, ikke er født for at dø, men for at begynde."

 

Jeg har valgt opfattelse nummer to :-). Vi kan hele tiden være med til at starte noget - hele livet, og det vil jeg med denne nye hjemmeside.

 

Jeg har arbejdet med ledelse, kommunikation og samarbejde det meste af mit liv, og nu vil jeg lægge alt det ud, som jeg tror på kan bruges af nogen, så de kan begynde på noget. 

 

Bilag, cases, opgaver, undervisningsfilm m.m.m. vil løbende blive offentliggjort her på siden og kan nogen bruge det, så gør det.

 

Der er ikke copyright på det, men du må gerne nævne, hvor det kommer fra.

 

Rigtig god fornøjelse :-)

 

Venlig hilsen

 

Tim


Kommentar(er) 4

 • Ole Stilund Jeppessn
  Ole Stilund Jeppessn

  Hej Tim, et fint site du har og skønt at du fortsætter med masse af aktivitet. Jeg vil glæde mig til at følge dig med det som du lægger ud. Du har altid betydet meget, da du er et klogt og godt menneske, at være sammen med. Jeg fyldte i sidste vinter en affaldscontainer med uv-materialer, bøger mm., men har ærgret mig siden over alt jeg afskaffede, da jeg siden har kunnet bruge det ifm. lidt kursusvirksomhed i en fagforening og medlemsskab af et par nye bestyrelser. Jeg har opdaget, at meget af det, som vi fx. lavede for FTF, i høj grad kan genbruges i nye sammenhænge og også sammen med unge mennesker. Så klø endelig på :-)

  Svar

  • Tim Lund-Jensen
   Tim Lund-Jensen

   som kommentar til af Ole Stilund Jeppessn

   Hej Ole. Tak skal du have og i lige måde. Vi har godt nok både arbejdet meget sammen og haft rigtig mange herlige oplevelser. Hvis du i dit \"seniorarbejde\" skulle mangle noget, siger du bare til. Jeg har både alt det, som jeg har produceret, Preben og jeg har produceret, Preben har produceret og de gamle FTF bilag. Alt sammen digitalt.

   Svar

 • Karsten Glahn
  Karsten Glahn http://Glahn.dk

  Kære Tim Hvem ellers? Du er sej, generøs og ung af alder og sind. Den bedste kompagnon og makker man kan ønske sig ift. samarbejde. Håber vores veje kan krydses igen.

  Svar

  • Tim Lund-Jensen
   Tim Lund-Jensen

   som kommentar til af Karsten Glahn

   Kære Karsten. Tak i lige måde. Måske vi kan krydses digitalt. Efter 2 dages WEB-kursus på Zoom er jeg ret sikker på, at det er kommet for at blive. Faktisk er der ting i den digitale verden, som er uhyre velfungerende - faktisk også bedre, end i den analoge verden :-)

   Svar

Skriv din kommentar